'Luisterend bidden' is een bestaande cursus van 7 avonden over bidden en luisteren naar Gods stem. In de gemeente van Christus mogen we Gods stem leren verstaan en elkaar opbouwen, troosten en bemoedigen met woorden die Gods Geest ons ingeeft (1Kor.14:3). Deze gemeentecursus wil je daarbij helpen. We gaan samen op ontdekkingstocht. Vanaf februari gaan we weer starten met de cursus 'Luisterend bidden' in de Fontein. Afgelopen jaar hebben we deze cursus al gedaan en deelnemers en gespreksleiders vonden het erg mooi en ook verbindend om zo met elkaar op ontdekking te gaan. In deze cursus gaan we namelijk op zoek naar hoe God spreekt, hoe Hij dat in de Bijbel deed en hoe dat nu is. De avonden beginnen met een inleiding, lied en gebed waarna we in kleine groepjes met elkaar gaan oefenen.

Data: LOOPT

 2020 01 06 l Flyer cursus Luisterend bidden

Wat betekent het om steeds meer op Jezus te lijken? Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God dan? Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is? En hoe kunnen we woorden van God op een liefdevolle manier met elkaar delen en zo elkaar opbouwen, bemoedigen en troosten? Elke cursusavond bestaat uit een blok onderwijs en praktijkoefening in groepjes. Hartelijke groet, Harriët Admiraal, Herman Geertsema, Lotte Bloem, Margaretha van Faassen, Rachel Doorn en Willy Mondria.

Locatie: De Fontein 

Tijdstip: 19:30 uur - 21:45 uur

Aanmelden: Tot <datum> via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten: € 9,95 voor het werkboek

Meer informatie: Zie website