Vanwege de Coronacrisis is deze Verbindingszondag niet doorgegaan

Op zondag 15 maart 2020 staat alweer de vierde verbindingszondag gepland! Omdat deze zondag midden in de 40 dagen tijd valt, zal ook het thema van deze verbindingszondag in het teken staan van onze verbinding met het werk van de lijdende Heer en zo met elkaar in ons lijden.De verbindingszondag beleven we met elkaar rond de woorden van Markus 14 in vers 32-42. In dit Bijbelgedeelte wordt beschreven hoe de Here in Getsemane aan zijn leerlingen vraagt om met Hem te waken en te bidden. Dat valt niet mee voor de leerlingen. Hoe is dat voor ons? Waken en bidden wij mee met onze Heer en zijn we er ook voor elkaar in ons lijden hier & nu?

2020 03 05 l Afbeelding bij 4e Verbindingszondag op 15 maart

De kerkdiensten:

In een indringende tijd (de lijdenstijd) staan we tijdens de drie diensten deze zondag stil bij deze indringende vragen. In de diensten van 09:00 uur en 11:00 uur zullen we vooral stil staan bij het bijbelgedeelte en wat God ons wil leren met Zijn woord. De middagdienst begint om 13:30 uur. Dan zullen we vooral met elkaar praktisch vorm en inhoud gaan geven aan het waken en bidden voor verschillende onderwerpen die leven in onze kerk, onze wijk, stad, land en wereld.

Ontmoeting - samen eten - spelen & wandelen

Van 12:15 uur - 13:30 uur gaan we als broers & zussen, jong & oud samen eten en ook is er voor de kinderen gelegenheid om samen te spelen en te bouwen met lego. Tijdens de vorige verbindingszondag is er een groepje gemeenteleden gaan wandelen. Ook die spontane actie willen we graag in ere houden!

We hopen met elkaar op een bijzondere verbindingszondag en we nodigen u/jou van harte uit om de hele dag met ons mee te maken, de diensten bij te wonen & samen te genieten van het door u zelf meegebrachte eten! Dit eten kan weer voor de dienst van 11:00 uur bij de keuken afgegeven worden.

Van harte welkom!

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact