2018 09 06 l Flyer activiteiten Thema gerechtigheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRIJD MEE MET STRIJDERS VOOR GERECHTIGHEID!

Slavernij, kindermishandeling en misbruik, armoede en ongelijkheid, oorlog en angst. Levens zijn soms zo ontzettend verknipt en kapot. Levens van mensen zoals jij en ik. Mensen die houden van hun kinderen, willen werken op gelijke voet en genieten van een veilig huis.

Meer dan elk ander ding vraagt God van ons om onze naaste lief te hebben en recht te doen! Als Fontein besteden we hier daarom graag meer aandacht aan. We zijn trots op de strijders die we hebben gevraagd om bij onze kerk langs te komen. Achter elk van de activiteiten zitten organisaties of sprekers met
landelijke of wereldwijde impact. Laten we ons hierdoor inspireren!

Strijd mee met strijders voor gerechtigheid!

Het Huis van Groei-team | huisvangroei@gmail.com

MEER MET GERECHTIGHEID?
Schrijf je in voor de Justice Conference (vr. 26 en za. 27 oktober) of lees de prikkelende blogs van Lazarus.

2018 09 17 l Flyer Concert schrijvers voor gerechtigheid 12 oktober Small

Op 12 oktober geeft 'Schrijvers voor Gerechtigheid' een concert in De Fontein! Iedereen is hierbij van harte welkom! De toegang is gratis. Schrijvers voor Gerechtigheid is een christelijk schrijverscollectief met een missie. “Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over.” Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk. Klik hier voor meer informatie over het concert.

2018 09 13 l Flyer Michazondag 14 oktober Small

Nóg een themazondag?
Jazeker, maar dit is niet zomaar een themazondag. De Micha Zondagen draaien niet zozeer om Micha maar vooral om het thema ‘Gerechtigheid’. Er wordt ieder jaar een actueel thema gekozen waar we met elkaar bij stilstaan. Micha Zondag is een dag waarop duizenden kerken wereldwijd stil staan bij sociale en ecologische gerechtigheid.In dit najaar gaan we als Fontein aan de slag met het thema ‘Gerechtigheid’. Deze Michazondag sluit hier geheel bij aan! Op deze zondag zal Wubbo van Herwijnen beide ochtenddiensten aan dit thema aandacht geven. 

2018 09 13 l Flyer IJM kerkdienst 4 november Small

Slavernij bestaat nog steeds. Met meer dan 40 miljoen mensen in slavernij is het probleem erger dan ooit. IJM zet zich in om slavernij uit de wereld te verbannen. Aan de hand van ontroerende verhalen laat IJM tijdens de ochtenddiensten van 9:00 uur en 11:00 uur zien hoe wij ons ook voor gerechtigheid kunnen inzetten.

2018 09 13 l Flyer Thema avond met Rikko Voorberg 20 november Small

RIKKO VOORBERG (1980) is theoloog en richtte PopUpKerken op in Amsterdam en daarbuiten.
Hij is dominee en activist. Regelmatig is hij te gast als commentator op radio en tv. Hij spreekt voor bedrijven en kerkelijke organisaties over innovatie, experiment en ‘het belang van verontwaardiging’. Rikko is een aansprekende voorganger die al vele spraakmakende initiatieven heeft opgezet. Bekend zijn acties als ‘We Gaan Ze Halen’, de PopUpKerk en de Vluchtkerk. Tijdens deze Thema-avond neemt Rikko ons mee in de strijd van gerechtigheid. Wat raakt jou? Wat vervult je met woede over onrecht? Het wordt een interactieve avond waarin we met elkaar in gesprek gaan. Je/u bent van harte welkom!

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact