2018 09 06 l Flyer activiteiten Thema gerechtigheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRIJD MEE MET STRIJDERS VOOR GERECHTIGHEID!

Slavernij, kindermishandeling en misbruik, armoede en ongelijkheid, oorlog en angst. Levens zijn soms zo ontzettend verknipt en kapot. Levens van mensen zoals jij en ik. Mensen die houden van hun kinderen, willen werken op gelijke voet en genieten van een veilig huis.

Meer dan elk ander ding vraagt God van ons om onze naaste lief te hebben en recht te doen! Als Fontein besteden we hier daarom graag meer aandacht aan. We zijn trots op de strijders die we hebben gevraagd om bij onze kerk langs te komen. Achter elk van de activiteiten zitten organisaties of sprekers met
landelijke of wereldwijde impact. Laten we ons hierdoor inspireren!

Strijd mee met strijders voor gerechtigheid!

Het Huis van Groei-team | huisvangroei@gmail.com

MEER MET GERECHTIGHEID?
Schrijf je in voor de Justice Conference (vr. 26 en za. 27 oktober) of lees de prikkelende blogs van Lazarus.

2018 10 29 l Logo Najaarthema Gerechtigheid

Bij het najaarthema 'Gerechtigheid' is er een handreiking gemaakt die gebruikt kan worden om binnen de miniwijken en/of bijbelstudiegroepen verder door te praten over het thema 'Gerechtigheid' en de toepassing daarvan in jouw leven.  De handreiking is hier te downloaden. 

Wil je handen en voeten geven aan het thema 'Gerechtigheid'? Met de Micha Cursus leer je samen met anderen hoe je ‘goed en recht kunt doen’, dichtbij en ver weg. Tijdens de cursus overdenk je samen Bijbelteksten, maar doe je ook individueel of met de andere cursisten opdrachten om je talenten en gaven in kaart te brengen. Zo ontdek je wat je allemaal gekregen hebt en wat je te geven hebt.

2018 11 08 l Flyer Michacursus

2018 11 15 l Vervanging 20 november DE DROOMINEE beamer.ppt

Rikko Voorberg is plotseling verhinderd en kan niet komen op 20 november. Gelukkig komt De Droominee! De Droominee (Rik Zutphen) is woordkunstenaar en geeft op een creatieve en speelse manier handen en voeten aan het thema 'Gerechtigheid'. Wil je meer van hem zien? Kijk dan op zijn Facebookpagina of bekijk 'Heb je NAAiSTEr lief als jezelf'.

2018 09 13 l Flyer IJM kerkdienst 4 november Small

Slavernij bestaat nog steeds. Met meer dan 40 miljoen mensen in slavernij is het probleem erger dan ooit. IJM zet zich in om slavernij uit de wereld te verbannen. Aan de hand van ontroerende verhalen laat IJM tijdens de ochtenddiensten van 9:00 uur en 11:00 uur zien hoe wij ons ook voor gerechtigheid kunnen inzetten.

2018 09 13 l Flyer Michazondag 14 oktober Small

Nóg een themazondag?
Jazeker, maar dit is niet zomaar een themazondag. De Micha Zondagen draaien niet zozeer om Micha maar vooral om het thema ‘Gerechtigheid’. Er wordt ieder jaar een actueel thema gekozen waar we met elkaar bij stilstaan. Micha Zondag is een dag waarop duizenden kerken wereldwijd stil staan bij sociale en ecologische gerechtigheid.In dit najaar gaan we als Fontein aan de slag met het thema ‘Gerechtigheid’. Deze Michazondag sluit hier geheel bij aan! Op deze zondag zal Wubbo van Herwijnen beide ochtenddiensten aan dit thema aandacht geven. 

2018 09 17 l Flyer Concert schrijvers voor gerechtigheid 12 oktober Small

Op 12 oktober geeft 'Schrijvers voor Gerechtigheid' een concert in De Fontein! Iedereen is hierbij van harte welkom! De toegang is gratis. Schrijvers voor Gerechtigheid is een christelijk schrijverscollectief met een missie. “Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over.” Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk. Klik hier voor meer informatie over het concert.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact