2018 09 17 l Flyer Concert schrijvers voor gerechtigheid 12 oktober Small

Op 12 oktober geeft 'Schrijvers voor Gerechtigheid' een concert in De Fontein! Iedereen is hierbij van harte welkom! De toegang is gratis. Schrijvers voor Gerechtigheid is een christelijk schrijverscollectief met een missie. “Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over.” Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk. Klik hier voor meer informatie over het concert.

Schrijvers voor Gerechtigheid is ontstaan toen een paar liedschrijvers beseften dat, hoewel de Bijbel vol staat geschreven over het onderwerp ‘gerechtigheid’, hier nog maar weinig over werd gezongen in de kerken van Nederland. Hoogste tijd dus voor goed zingbare Nederlandstalige liedjes die dit onderwerp bezingen. Ze verzamelden een aantal schrijvers uit hun netwerk maakten een eerste CD van Schrijvers voor Gerechtigheid: ‘Zeeën van Recht’ (april 2011). De CD werd goed ontvangen en kerken begonnen de liederen te spelen. In 2014 werd de CD ‘Licht Aan’ uitgebracht. Hier kun je een filmpje bekijken over hun drijfveren.
Artiesten die meedoen zijn o.a.: Antonie Fountain, Menno van der Beek, Matthijn Buwalda, Minco Eggersman, Liesbeth Goedbloed, Lydia van Maurik, Bas van Nienes, Reinier Sonneveld en Jeroen van der Werken.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact