Gespreksbladen
20 oktober 2022

Rond verschillende diensten en activiteiten worden er gespreksbladen gemaakt die de start kunnen zijn van een gesprek in een miniwijk of met een bijbelstudiegroep. Deze gespreksbladen  worden hieronder ook verzameld zodat hier later ook op teruggegrepen kan worden.

Bijbelstudies Filemon
07 mei 2021

Bijbelstudies over Paulus’ briefje aan Filemon. Deze Bijbelstudies zijn geschreven door ds Simon van der Lugt, voor persoonlijk gebruik of als miniwijk of Bijbelstudiegroep. Bij elke studie voegt hij een videoclip met wat eigen gedachten over het Bijbelgedeelte.

Huis, tuin en kerk - de podcast
07 januari 2021

Onze predikanten ds. Simon van der Lugt en ds. Chiel Vleesenbeek maken regelmatig podcasts over relevante onderwerpen rond geloof en kerk. Via deze link kun je alle podcasts beluisteren.

Wat betekenen de christelijke Feestdagen?
25 december 2020

Een overzicht van de christelijke Feestdagen en hun betekenis.

Bijbelstudies Joël
03 december 2020

Deze Bijbelstudies zijn geschreven door ds Simon van der Lugt, voor persoonlijk gebruik of als miniwijk of Bijbelstudiegroep. Bij elke studie voegt hij een videoclip met wat eigen gedachten over het Bijbelgedeelte. Deze is ingevoegd in de bijlage en kun je erbij gebruiken. Dit is de eerste studie, over het boekje Joël als geheel.

Leren in de Kerk
17 november 2020

Als Fontein hebben we een gemeenteabonnement op de website www.lerenindekerk.nl. Via deze website vind je allerlei toerustingsmateriaal om te gebruiken tijdens je bijbelstudie en miniwijkbijeenkomsten. Leden van De Fontein kunnen mailen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de inloggevens.