Er zijn zaken in het leven waarvan je blij bent als het achter je ligt. Zo voelt het op dit moment ook rondom corona. Of dit echt zo is, dat zal de toekomst ons laten zien. ‘Wat de toekomst brenge moge, mij geleid des Heren hand.’ In dit vertrouwen hopen we dat dit een laatste bericht is met grote wijzigingen. 

We hebben geen restricties meer in het kerkgebouw.
Iedereen kan weer gezamenlijk naar de dienst.
We drinken weer koffie na de dienst.
Al het kinder-/jeugdwerk kan (weer) starten/doorgaan.
We mogen elkaar weer onbeperkt treffen in de kerk. Toch kunnen wij ons voorstellen dat sommige mensen moeite hebben met dicht op elkaar zitten. Daarom zullen wij het rechtervak (gezien vanuit de hal) inrichten met afstand tussen de rijen. Mocht u dit prettig vinden, dan kunt u plaats nemen in dit vak. Zo nodig kunt u in de hal ook kaartjes meenemen om 1 of 2 stoelen naast u te ‘reserveren’. Zo kunt u voldoende afstand houden tot anderen.

We mogen weer koffiedrinken na de dienst. Hierbij wil ik jullie van harte uitnodigen om hieraan ook deel te nemen. Laten we de verbinding met elkaar aangaan en elkaar ontmoeten in de hal. Mocht u klachten hebben, dan vragen wij u wel om thuis te blijven. Dit zodat iedereen veilig naar de kerk kan komen.

We hopen dat dit moment een startsein mag zijn voor een soort wederopbouw. Laten we elkaar opzoeken om samen een levende kerk van God te mogen zijn.

In verbondenheid een groet, Peter Kluijfhout – Oudste Organisatie

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact