We mogen bijna weer! Op zaterdag 6 april van 9.30-11.00uur organiseren we weer onze kinderkleding- en speelgoedbeurs. En ja, dit keer gaat het door! Dus struin door de kasten thuis en vraag binnenkort je code aan. Een deel van de opbrengst is voor jezelf, een deel voor het goede doel. Dit jaar is dit Stichting Waymaker. Ook zoeken we weer vrijwilligers voor vrijdagavond 5 april en zaterdag om de beurs tot een succes te maken!

 

De organisatie van deze voorjaarsbeurs is intussen in volle gang. Wil je meehelpen om deze beurs tot een succes te maken? Voor het goede doel, vanuit een hart voor duurzaamheid, de gezelligheid, leuk om met kinderkleding en speelgoed bezig te zijn en uiteraard zelf ook te kunnen shoppen, of voor welke reden dan ook; meld je aan als vrijwilliger. Dit kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op vrijdagavond nemen we alle artikelen in, controleren we deze, sorteren we alles en zetten we alles klaar voor de beurs. Aansluitend is er ruimte om alvast even te shoppen. Zaterdag hebben we mensen nodig voor de kassa's, aanwezig zijn op de beurs voor de klanten, en nadien het terugsorteren van niet-verkochte spullen en opruimen. Als je zaterdag komt helpen, heb je voor de beurs nog even de ruimte om te shoppen. Leuk en welkom als je ons komt helpen! Noteer 5 en 6 april alvast in je agenda.

Wil je zelf ook artikelen verkopen op de beurs, dat kan. Vanaf 13 maart kun je jouw persoonlijke code aanvragen. Meer informatie en een code aanvragen, zie onze website: https://kledingbeurs.defonteinzwolle.nl

Tot 5 en 6 april!

Groeten, team kledingbeurs,Â

Roeline Schutte, Marina Selles, Doutsen Kuiper, Margot van Klaveren, Kim Pleiter, Dinja Lambers & Anneke Ramaker