We waren er zo goed als klaar voor - met een kleine twintig toneelliefhebbers, sommigen meer ervaren dan anderen, hadden we de teksten ingestudeerd. De liedjes tussen de teksten door, klonken inmiddels als muziek in de oren. De scènes liepen steeds beter in elkaar over. Kleding was geregeld op creatieve manieren: uit de kringloop, familie ingeschakeld, zelf genaaid of soms gehuurd, om er écht anders uit te zien!

 Maar het kan dit jaar helaas niet doorgaan, om de nu wel bekende reden…

Judas - verrader, onbetrouwbaar, oplichter? Teleurgesteld, voorbestemd? Wie was de ware Judas? Hoe was hij als kind, wie waren zijn ouders? Kon zijn moeder hem begrijpen? Was hij een held, een gewillig werktuig in de handen van God, of … zou het beter voor hem zijn geweest als hij nooit geboren was?

Wat kon buurvrouw Rebecca over hem vertellen, vertrouwde Petrus hem eigenlijk vanaf het begin al niet? En Lea - welke rol speelt zij in zijn leven? En wie is de geheimzinnige B … ? Misschien krijg je nooit het antwoord op de vraag ‘Wie was Judas?’ Maar de musical laat je er wel over nadenken. 

We hopen over een jaar met nieuwe zin en weer onder de inspirerende leiding van Fransiska Sturrus dit schouwspel aan jullie op te gaan voeren.

Hartelijke groet van Hilbert, Klazien, Werner, Martine, Patrick, Hans, Marieke, Erna, Peter, Sandra, Lieke, Judith, Niek, Esther, Henri, Lida, Tjalline, Fransiska en Alfred.

PS Let op - misschien laten we al eerder, namelijk einde dit jaar iets van ons horen !!

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact