Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook online wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op 4 september gaat een Alpha Online van start. In tien online, interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna bekijken je een aflevering van de Alpha Film Series. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de je gaat doorpraten in kleine gespreksgroepen. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven op vrijdagavonden in de maanden september tot en met november van 19.30 tot 21.00 uur.

Er is een online voorlichtingsbijeenkomst op vrijdag 21 augustus van 19.30 tot 21.00 uur.

Hiervoor kan men zich opgeven via onderstaand mailadres. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha Online! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van hen die Alpha gevolgd hebben op alphacursus.nl of op onze Facebook pagina/Instagram account: Alpha Stadshagen. Daarnaast kun je ons ook vinden op Twitter: @Astadshagen of neem contact op met Monique Küpers of Wabe Bakker.

Heb je eventuele vragen of wil je, je aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst Alpha Online wees dan vrij om te mailen naar: alpha.stadshagen@gmail.com

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact