Vanuit De Fontein werken we voor de groepen 5 t/m 8 van de basisschool met de methode Spoorzoeken in de Bijbel, zie Introductie op Spoorzoeken – Leren in de Kerk. Vanaf groep 5 zitten kinderen tijdens de diensten in de kerk. Komend seizoen 2022-2023 hebben we 11 inhoudelijke bijeenkomsten (zondagen van 16-17u, inloop vanaf 15.45u), en 4 gezellige middagen / avonden (deze tijden worden afhankelijk van de activiteit later gecommuniceerd). Zie deze bijlage voor het jaarrooster.

De inhoudelijke bijeenkomsten zijn in de soos van de kerk en ook voor de gezellige activiteiten verzamelen we altijd bij de kerk. De verantwoordelijkheid van 'komen en gaan' ligt bij de ouders. We vinden het heel belangrijk er te zijn voor alle kinderen, dus niet alleen voor kinderen die lid zijn van De Fontein. Dit betekent ook een oproep aan de kinderen om gerust een vriend, vriendin of buurjongen / -meisje mee te nemen. Zowel voor de gezellige middagen, maar zeker ook voor de inhoudelijke bijeenkomsten op zondag.

NGK Zwolle - De Fontein is onderdeel van het landelijke verband Nederlandse Gereformeerde Kerken. | Privacy verklaring| Website door Inxpact