Voor ieder stel is de marriage course een mooie kans. Samen 7 avonden tafelen en tegelijkertijd werken aan je relatie. Spannend? Ja, misschien wel. Vernieuwend voor je huwelijk? Jazeker!

Update Augustus 2020
De Marriage Course die we in 2020 aanbieden is al helemaal vol. In 2021 hopen we de cursus opnieuw aan te bieden. Aanmelden voor de cursus van 2020 kan dus helaas niet meer. Je zou de cursus wel online kunnen volgen of ons kunnen laten weten dat je interesse hebt om de cursus in 2021 te volgen.

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan.
Tijdens de cursus eet je iedere week samen, luister je naar een inleiding, kijk je naar stukjes film en ga je met werkvormen aan de slag. Er is veel tijd om de onderwerpen samen door te praten. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt je niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er opgericht om jullie samen stappen te laten maken.

Inhoud en planning

9 september

Thema 1: De verbinding versterken

23 september

Thema 2: De kunst van communicatie

30 september  

Thema 3: Conflicten oplossen

21 oktober

Thema 4: De kracht van vergeving

4 november

Thema 5: De impact van familie

18 november

Thema 6: Goede seks

25 november

Thema 7: Liefde in actie

9 december

Afrondende avond

Locatie
De cursus wordt gehouden in de SOOSruimte van kerkgebouw De Fontein, Sterrenkroos 56. Deze ruimte toveren we om tot een sfeervol restaurant waar jullie samen als stel eten en aan de slag gaan.

Aanmelden en kosten
Naast de kostbare tijd die je in elkaar investeert zijn er ook kosten voor het eten en het werkboekje. Totaal komen die kosten op € 190,= per echtpaar. Mocht dit een belemmering zijn dan horen we het graag.
Maximale deelname: 8 stellen (op dit moment is er nog plek voor 3 stellen)

Cursusleiders van deze cursus zijn Alleke en Roefof Hoving en Tjitske en Stefan Waalewijn. Aanmelden voor de marriage course kan via stefanentjitske@gmail.com

Online Marriage Course
Lukt het niet om woensdagavonden mee te doen of vind je het in deze tijd van afstand houden niet prettig om live met deze cursus mee te doen dan kun je ook online de Marriage Course volgen. Je ontvangt dan van ons een werkboekje met bijbehorende filmfragmenten van de cursus. Je kunt hiermee op een eigen moment deze cursus volgen. Het is dan wel aan te bevelen te zorgen voor een moment en plaats waar je ongestoord samen met deze cursus bezig kan. Ook het laten bezorgen van een maaltijd kan een goede start zijn om deze avond te beginnen. Kosten voor deze online cursus zijn 15 euro per stel.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact