Marriage Course 2021

Hebben jullie het ook zo gemist om lekker uit eten te gaan?
Zorgde het afgelopen jaar met thuiswerken ook voor extra stress in jullie relatie?
Heb je zin om er even samen tussenuit te gaan als stel?

Als jullie op één of meerdere van deze vragen ja antwoorden dan is de marriage course een mooie kans om hier iets mee te doen. Samen 7 avonden tafelen en tegelijkertijd werken aan je relatie. Spannend? Ja, misschien wel. Vernieuwend voor je huwelijk? Jazeker!

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan.
Tijdens de cursus eet je iedere avond samen, luister je naar een inleiding, kijk je naar stukjes film en ga je met werkvormen aan de slag. Er is veel tijd om de onderwerpen samen door te praten. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt je niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er opgericht om jullie samen stappen te laten maken.

Inhoud en planning

22 september

Thema 1: De verbinding versterken

6 oktober

Thema 2: De kunst van communicatie

27 oktober

Thema 3: Conflicten oplossen

10 november

Thema 4: De kracht van vergeving

24 november

Thema 5: De impact van familie

8 december

Thema 6: Goede seks

22 december

Thema 7: Liefde in actie

12 januari

Reserve avond 1

26 januari

Reserve avond 2

Locatie
De cursus wordt gehouden in de SOOSruimte van kerkgebouw De Fontein, Sterrenkroos 56. Deze ruimte toveren we om tot een sfeervol restaurant waar jullie samen als stel eten en aan de slag gaan.

Aanmelden en kosten
Naast de kostbare tijd die je in elkaar investeert zijn er ook kosten voor het eten en het werkboekje. Totaal komen die kosten op € 220,- per echtpaar. Mocht dit een belemmering zijn dan horen we het graag.
Maximale deelname: 8 stellen

Cursusleiders van deze cursus zijn Alleke en Roefof Hoving en Tjitske en Stefan Waalewijn. Aanmelden voor de marriage course kan via stefanentjitske@gmail.com

Online Marriage Course
Lukt het niet om woensdagavonden mee te doen dan kun je ook online de Marriage Course volgen. Je ontvangt dan van ons een werkboekje met bijbehorende filmfragmenten van de cursus. Je kunt hiermee op een eigen moment deze cursus volgen. Het is dan wel aan te bevelen te zorgen voor een moment en plaats waar je ongestoord samen met deze cursus bezig kan. Ook het laten bezorgen van een maaltijd kan een goede start zijn om deze avond te beginnen. Kosten voor deze online cursus zijn 15 euro per stel.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact