UPDATE: i.v.m. de huidige corona maatregelen kunnen we niet in januari starten met de cursus. We hopen in februari of maart te kunnen starten en dan dus iets langer door te gaan. De data hieronder zullen nog gewijzigd worden als we weten wanneer we echt kunnen beginnen.

Marriage Course 2022
In januari starten we weer met de Marriage Course. Een plek om als stel elkaar beter te leren kennen en begrijpen. Samen 7 avonden tafelen en tegelijkertijd werken aan je relatie. Spannend? Ja, misschien wel. Vernieuwend voor je huwelijk? Jazeker!

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan.
Tijdens de cursus eet je iedere avond samen, luister je naar een inleiding, kijk je naar stukjes film en ga je met werkvormen aan de slag. Er is veel tijd om de onderwerpen samen door te praten. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt je niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er opgericht om jullie samen stappen te laten maken.

Inhoud en planning

  • 12 januari Thema 1: De verbinding versterken
  • 26 januari Thema 2: De kunst van communicatie
  • 9 februari Thema 3: Conflicten oplossen
  • 16 februari Thema 4: De kracht van vergeving
  • 2 maart Thema 5: De impact van familie
  • 16 maart Thema 6: Goede seks
  • 30 maart Thema 7: Liefde in actie
  • 6 april Reserve avond 1
  • 20 april Reserve avond 2

Locatie
De cursus wordt gehouden in de SOOSruimte van kerkgebouw De Fontein, Sterrenkroos 56. Deze ruimte toveren we om tot een sfeervol restaurant waar jullie samen als stel eten en aan de slag gaan.Tijdens de avond zijn jullie op ruime afstand van andere deelnemende stellen.

Aanmelden en kosten
Naast de kostbare tijd die je in elkaar investeert zijn er ook kosten voor het eten en het werkboekje. Totaal komen die kosten op € 220,- per echtpaar. Mocht dit een belemmering zijn dan horen we het graag.
Maximale deelname: 8 stellen

Cursusleiders van deze cursus zijn Alleke en Roefof Hoving en Tjitske en Stefan Waalewijn. Aanmelden voor de marriage course kan via stefanentjitske@gmail.com

Online Marriage Course
Lukt het niet om woensdagavonden mee te doen dan kun je ook online de Marriage Course volgen. Je ontvangt dan van ons een werkboekje met bijbehorende filmfragmenten van de cursus. Je kunt hiermee op een eigen moment deze cursus volgen. Het is dan wel aan te bevelen te zorgen voor een moment en plaats waar je ongestoord samen met deze cursus bezig kan. Ook het laten bezorgen van een maaltijd kan een goede start zijn om deze avond te beginnen. Kosten voor deze online cursus zijn 15 euro per stel.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact