Marriage Course 2023
Hebben jullie het ook zo gemist om lekker uit eten te gaan?
Zorgde de afgelopen jaren met thuiswerken ook voor extra stress in jullie relatie?
Heb je zin om er even samen tussenuit te gaan als stel?

Als jullie op één of meerdere van deze vragen ja antwoorden dan is de marriage course een mooie kans om hier iets mee te doen. Samen 7 avonden tafelen en tegelijkertijd werken aan je relatie. Spannend? Ja, misschien wel. Vernieuwend voor je huwelijk? Jazeker!

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan.
Tijdens de cursus eet je iedere avond samen, luister je naar een inleiding, kijk je naar stukjes film en ga je met werkvormen aan de slag. Er is veel tijd om de onderwerpen samen door te praten. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt je niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er opgericht om jullie samen stappen te laten maken.

Inhoud en planning

De avonden worden op woensdagen gepland en starten om 18.45 met een diner voor twee. De precieze data worden rond de zomervakantie bekend gemaakt.

21 september: thema 1 - De verbinding versterken
5 oktober: thema 2 - De kunst van communicatie
26 oktober: thema 3 - Conflicten oplossen
9 november: thema 4 - De kracht van vergeving
23 november: thema 5 - De impact van familie
7 december: thema 6 - Goede seks
21 december: thema 7 - Liefde in actie
11 januari: Reserve avond 1
18 januari: Reserve avond 2

Locatie
De cursus wordt gehouden in de SOOSruimte van kerkgebouw De Fontein, Sterrenkroos 56. Deze ruimte toveren we om tot een sfeervol restaurant waar jullie samen als stel eten en aan de slag gaan.

Aanmelden en kosten
Naast de kostbare tijd die je in elkaar investeert zijn er ook kosten voor het eten en het werkboekje. Totaal komen die kosten op € 220,- per echtpaar. Mocht dit een belemmering zijn dan horen we het graag.

Cursusleiders van deze cursus zijn Alleke en Roelof Hoving.
Aanmelden voor de marriage course kan via allekehoving@outlook.com

NGK Zwolle - De Fontein is onderdeel van het landelijke verband Nederlandse Gereformeerde Kerken. | Privacy verklaring| Website door Inxpact