Voor ieder stel is de marriage course een mooie kans. Samen 7 avonden tafelen en tegelijkertijd werken aan je relatie.
Spannend? Ja, misschien wel. Vernieuwend voor je huwelijk? Jazeker!

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan.
Tijdens de cursus eet je iedere week samen, luister je naar een inleiding, kijk je naar stukjes film en ga je met werkvormen aan de slag. Er is veel tijd om de onderwerpen samen door te praten. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt je niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er opgericht om jullie samen stappen te laten maken.

Inhoud en planning

 Datum  Thema
 4 maart  De verbinding versterken
 18 maart  De kunst van communicatie
 25 maart  Conflicten oplossen
 8 april  De kracht van vergeving
 22 april  De impact van familie
 13 mei  Goede seks
 20 mei  Liefde in actie
 3 juni  Afrondende avond

Locatie
De cursus wordt gehouden in de SOOSruimte van kerkgebouw De Fontein, Sterrenkroos 56. Deze ruimte toveren we om tot een sfeervol restaurant waar jullie samen als stel eten en aan de slag gaan.

Aanmelden en kosten
Naast de kostbare tijd die je in elkaar investeert zijn er ook kosten voor het eten en het werkboekje. Totaal komen die kosten op € 190,= per echtpaar. Mocht dit een belemmering zijn dan horen we het graag.
Maximale deelname : 10 echtparen

Cursusleiders van deze cursus zijn Alleke en Roelof Hoving en Tjitske en Stefan Waalewijn. Aanmelden voor de marriage course kan via stefanentjitske@gmail.com

Foto banners1 Small

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact