Huis van Groei activiteiten

De Marriage Course is een cursus van 8 avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan. De cursus biedt ook een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan je relatie. 

Data 2021: 22 september, 6 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november, 8 december, 22 december, 12 januari, 26 januari

Online Marriage Course
In deze tijd van Corona kun je ook online de Marriage Course volgen. Je kunt in deze vorm op elk moment starten. Je ontvangt dan van ons een werkboekje met bijbehorende filmfragmenten van de cursus. Je kunt hiermee op een eigen moment deze cursus volgen. Klik hier voor meer informatie hierover.

2018 03 08 l Poster Marriage Course

- Hoe gaan we weer verder met ons jeugdwerk?
- Wat hebben we geleerd in de voorbije coronatijd?
- Hoe kunnen we elkaar als jeugdwerkers bemoedigen en inspireren bij de start van een nieuw seizoen?

Graag nodigen we jou als betrokkene bij het jeugdwerk in een van de Zwolse GKv of NGK-kerken uit voor een inspiratieochtend

Datum: Zaterdag 25 september 2021*

2021 05 20 l Inspiratieochtend beeld web

In De Fontein worden regelmatig kinderen gedoopt. Elke maand is er een doopdienst. Eén keer in de 2 maanden is er een doopouderavond. Tijdens deze avond zijn (aanstaande) ouders van harte welkom om met andere (aanstaande) ouders door te praten over de betekenis van de doop. De komende doopouderavond wordt voorbereid en geleid door Philip Veldhuizen en Simon van der Lugt.

Datum: Data 2021/2022 volgen binnenkort | 20:00 uur

2020 09 01 l Beamerafbeelding doopouderavond algemeen

'Luisterend bidden' is een bestaande cursus van 7 avonden over bidden en luisteren naar Gods stem. In de gemeente van Christus mogen we Gods stem leren verstaan en elkaar opbouwen, troosten en bemoedigen met woorden die Gods Geest ons ingeeft (1Kor.14:3). Deze gemeentecursus wil je daarbij helpen. We gaan samen op ontdekkingstocht. Vanaf februari gaan we weer starten met de cursus 'Luisterend bidden' in de Fontein. Afgelopen jaar hebben we deze cursus al gedaan en deelnemers en gespreksleiders vonden het erg mooi en ook verbindend om zo met elkaar op ontdekking te gaan. In deze cursus gaan we namelijk op zoek naar hoe God spreekt, hoe Hij dat in de Bijbel deed en hoe dat nu is. De avonden beginnen met een inleiding, lied en gebed waarna we in kleine groepjes met elkaar gaan oefenen.

Data: LOOPT

 2020 01 06 l Flyer cursus Luisterend bidden

Een bruiloft, samenwonen... Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! Regelmatig start er in Zwolle een Pre Marriage Course. Hebben jullie al enige tijd een serieuze relatie of mogelijk al trouwplannen, dan is de Pre Marriagecourse een mooie manier om stil te staan bij de dingen die er toe doen in jullie relatie, zoals communicatie, (schoon)familie en omgaan met conflicten. Er zijn 2 versies van de PMC in Zwolle. De restaurantversie wordt 2 keer per seizoen georganiseerd en daarnaast is er nog een huiskamerversie.

Data 2021: Volgen nog

2018 03 08 l Poster Premarriage Course

Er zijn verschillende Bijbelstudiegroepen in De Fontein. Wanneer je belangstelling hebt om je bij een Bijbelstudiegroep aan te sluiten, kun je contact opnemen met het Huis van Groei.

Er zijn ook Bijbelstudiegroepjes voor jongeren en mensen met een beperking. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de Werkgroep Kerk Op Maat (KOM).

Data: Doorlopend

2018 11 13 l Afbeelding bij bijbelstudie in De Fontein

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact