Huis van Groei activiteiten

In De Fontein worden regelmatig kinderen gedoopt. Elke maand is er een doopdienst. Eén keer in de 2 maanden is er een doopouderavond. Tijdens deze avond zijn (aanstaande) ouders van harte welkom om met andere (aanstaande) ouders door te praten over de betekenis van de doop. De doopouderavonden worden voorbereid en geleid door Philip Veldhuizen en Simon van der Lugt.

2020 09 01 l Beamerafbeelding doopouderavond algemeen

De Marriage Course is een cursus van 8 avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan. De cursus biedt ook een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan je relatie. 

Data 2023:

21 september: Thema 1: De verbinding versterken
5 oktober: Thema 2: De kunst van communicatie
26 oktober: Thema 3: Conflicten oplossen
9 november: Thema 4: De kracht van vergeving
23 november: Thema 5: De impact van familie
7 december: Thema 6: Goede seks
21 december: Thema 7: Liefde in actie
11 januari: Reserve avond 1
18 januari: Reserve avond 2

Online Marriage Course
In deze tijd van Corona kun je ook online de Marriage Course volgen. Je kunt in deze vorm op elk moment starten. Je ontvangt dan van ons een werkboekje met bijbehorende filmfragmenten van de cursus. Je kunt hiermee op een eigen moment deze cursus volgen. Klik hier voor meer informatie hierover.

2018 03 08 l Poster Marriage Course

Er zijn verschillende Bijbelstudiegroepen in De Fontein. Wanneer je belangstelling hebt om je bij een Bijbelstudiegroep aan te sluiten, kun je contact opnemen met het Huis van Groei.

Er zijn ook Bijbelstudiegroepjes voor jongeren en mensen met een beperking. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de Werkgroep Kerk Op Maat (KOM).

Data: Doorlopend

2018 11 13 l Afbeelding bij bijbelstudie in De Fontein

NGK Zwolle - De Fontein is onderdeel van het landelijke verband Nederlandse Gereformeerde Kerken. | Privacy verklaring| Website door Inxpact