Huis van Groei activiteiten

De Marriage Course is een cursus van 8 avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan. De cursus biedt ook een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan je relatie. 

Data 2020:

  • 9 september     Thema 1: De verbinding versterken

  • 23 september   Thema 2: De kunst van communicatie

  • 30 september   Thema 3: Conflicten oplossen

  • 21 oktober         Thema 4: De kracht van vergeving

  • 4 november       Thema 5: De impact van familie

  • 18 november    Thema 6: Goede seks

  • 25 november    Thema 7: Liefde in actie

  • 9 december       Afrondende avond

2018 03 08 l Poster Marriage Course

In De Fontein worden regelmatig kinderen gedoopt. Elke maand is er een doopdienst. Eén keer in de 2 maanden is er een doopouderavond. Tijdens deze avond zijn (aanstaande) ouders van harte welkom om met andere (aanstaande) ouders door te praten over de betekenis van de doop. De komende doopouderavond wordt voorbereid en geleid door Philip Veldhuizen en Simon van der Lugt.

Datum: 2 februari 2021 | 20:00 uur

2020 09 01 l Beamerafbeelding doopouderavond algemeen

Er komt weer een 'Vuuravond voor mannen' aan! We mogen elkaar ontmoeten rondom de vuurschaal aan het Vijzelpad 92 te Hattem. Rondom het vuur met een hapje & een drankje, mogen we in onze verhalen ook onze God ontmoeten! Alle mannen zijn van harte welkom! Neem gerust belangstellende mannen uit de miniwijk of buurt mee!

Datum: 25 september 2020 | 20:00 - 23:00 uur

2019 03 14 l Plaatje bij vuuravond voor mannen

'Luisterend bidden' is een bestaande cursus van 7 avonden over bidden en luisteren naar Gods stem. In de gemeente van Christus mogen we Gods stem leren verstaan en elkaar opbouwen, troosten en bemoedigen met woorden die Gods Geest ons ingeeft (1Kor.14:3). Deze gemeentecursus wil je daarbij helpen. We gaan samen op ontdekkingstocht. Vanaf februari gaan we weer starten met de cursus 'Luisterend bidden' in de Fontein. Afgelopen jaar hebben we deze cursus al gedaan en deelnemers en gespreksleiders vonden het erg mooi en ook verbindend om zo met elkaar op ontdekking te gaan. In deze cursus gaan we namelijk op zoek naar hoe God spreekt, hoe Hij dat in de Bijbel deed en hoe dat nu is. De avonden beginnen met een inleiding, lied en gebed waarna we in kleine groepjes met elkaar gaan oefenen.

Data: LOOPT (zondag 2 februari, 16 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april, 19 april)

 2020 01 06 l Flyer cursus Luisterend bidden

In de zomer ben je welkom om samen met andere Zwolse christenen in het Wezenlandenpark mee te bidden.

Wanneer: Elke zondag in de zomer

2020 06 29 l 247 prayer Zwolle wezenlandenpark

Een bruiloft, samenwonen... Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! Regelmatig start er in Zwolle een Pre Marriage Course. Hebben jullie al enige tijd een serieuze relatie of mogelijk al trouwplannen, dan is de Pre Marriagecourse een mooie manier om stil te staan bij de dingen die er toe doen in jullie relatie, zoals communicatie, (schoon)familie en omgaan met conflicten. Er zijn 2 versies van de PMC in Zwolle. De restaurantversie wordt 2 keer per seizoen georganiseerd en daarnaast is er nog een huiskamerversie.

Data 2020: Volgen nog

2018 03 08 l Poster Premarriage Course

Er zijn verschillende Bijbelstudiegroepen in De Fontein. Wanneer je belangstelling hebt om je bij een Bijbelstudiegroep aan te sluiten, kun je contact opnemen met het Huis van Groei.

Er zijn ook Bijbelstudiegroepjes voor jongeren en mensen met een beperking. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de Werkgroep Kerk Op Maat (KOM).

Data: Doorlopend

2018 11 13 l Afbeelding bij bijbelstudie in De Fontein

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact