Huis van Groei activiteiten

Half september beginnen alle activiteiten in De Fontein voor jongeren weer! Hierbij zijn veel gemeenteleden betrokken, zoals mentoren, The Road-leiders, Jeugdraadleden, huiskamergroepleiders en ouders. We beginnen het seizoen met een start- en toerustingsavond voor deze jongerenleiders en ouders van de jongeren. Jos de Kock komt deze avond vorm en inhoud geven.

Datum: 12 september 2017 | 20:00u (19:45u inloop)

De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan. De cursus biedt ook een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan je relatie. 

Data 2017/2018: Maandag 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 11 december, 8 en 22 januari

Een bruiloft, samenwonen... Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! Eind oktober start er in Zwolle weer een Pre Marriagecourse. Hebben jullie al enige tijd een serieuze relatie of mogelijk al trouwplannen, dan is de Pre Marriagecourse een mooie manier om stil te staan bij de dingen die er toe doen in jullie relatie, zoals communicatie, (schoon)familie en omgaan met conflicten. 

Data 2017: Data: 3, 10, 17, 24 november en 1 december

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Website door Inxpact