Huis van Groei activiteiten

Klik hier voor het Voorjaarprogramma van het Huis van Groei 2020 van februari tot en met juni.

Op 20 maart is het weer een 'Vuuravond voor mannen'! We mogen elkaar ontmoeten rondom de vuurschaal aan het Vijzelpad 92 te Hattem. Rondom het vuur met een hapje & een drankje, mogen we in onze verhalen ook onze God ontmoeten! Alle mannen zijn van harte welkom! Neem gerust belangstellende mannen uit de miniwijk of buurt mee!

Datum: Gaat helaas niet door .... 20 maart 2020 | 20:00 - 23:00 uur

2019 03 14 l Plaatje bij vuuravond voor mannen

Verbinding * onthaasten * wandelen * 40dagentijd * inspiratie * koffie * gezelligheid * stille tijd *
In de natuur liggen veel inzichten en wijsheden van God verborgen. Pauline Riezebos leidt ons tijdens deze wandeling. Er zijn zowel momenten van toerusting, stilte als van delen met elkaar.
Halverwege de wandeling is er koffie en thee! Ben jij erbij?
Neem gerust een zus, vriendin of buurvrouw mee!

Datum: Wordt ivm de Coronacrisis verplaatst.... 25 maart 2020 | 9:30 uur - 11:30 uur

2020 03 04 l Uitnodiging stiltewandeling 25 maart 2020.pptx

In De Fontein worden regelmatig kinderen gedoopt. Elke maand is er een doopdienst. Eén keer in de 2 maanden is er een doopouderavond. Tijdens deze avond zijn (aanstaande) ouders van harte welkom om met andere (aanstaande) ouders door te praten over de betekenis van de doop. De komende doopouderavond wordt voorbereid en geleid door Philip Veldhuizen en Simon van der Lugt.

Datum: 15 april 2020 | 20:00 uur

2020 03 09 l Beamerafbeelding doopouderavond

'Luisterend bidden' is een bestaande cursus van 7 avonden over bidden en luisteren naar Gods stem. In de gemeente van Christus mogen we Gods stem leren verstaan en elkaar opbouwen, troosten en bemoedigen met woorden die Gods Geest ons ingeeft (1Kor.14:3). Deze gemeentecursus wil je daarbij helpen. We gaan samen op ontdekkingstocht. Vanaf februari gaan we weer starten met de cursus 'Luisterend bidden' in de Fontein. Afgelopen jaar hebben we deze cursus al gedaan en deelnemers en gespreksleiders vonden het erg mooi en ook verbindend om zo met elkaar op ontdekking te gaan. In deze cursus gaan we namelijk op zoek naar hoe God spreekt, hoe Hij dat in de Bijbel deed en hoe dat nu is. De avonden beginnen met een inleiding, lied en gebed waarna we in kleine groepjes met elkaar gaan oefenen.

Data: LOOPT (zondag 2 februari, 16 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april, 19 april)

 2020 01 06 l Flyer cursus Luisterend bidden

De Marriage Course is een cursus van 8 avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan. De cursus biedt ook een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan je relatie. 

Data 2020: (LOOPT)

  • 4 maart - De verbinding versterken
  • 8 maart - De kunst van communicatie
  • 25 maart - Conflicten oplossen
  • 8 april - De kracht van vergeving
  • 22 april - De impact van familie
  • 13 mei - Goede seks
  • 20 mei - Liefde in actie
  • 3 juni - Afrondende avond

2018 03 08 l Poster Marriage Course

Een bruiloft, samenwonen... Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! Regelmatig start er in Zwolle een Pre Marriage Course. Hebben jullie al enige tijd een serieuze relatie of mogelijk al trouwplannen, dan is de Pre Marriagecourse een mooie manier om stil te staan bij de dingen die er toe doen in jullie relatie, zoals communicatie, (schoon)familie en omgaan met conflicten. Er zijn 2 versies van de PMC in Zwolle. De restaurantversie wordt 2 keer per seizoen georganiseerd en daarnaast is er nog een huiskamerversie.

Data 2020: Volgen nog

2018 03 08 l Poster Premarriage Course

Er zijn verschillende Bijbelstudiegroepen in De Fontein. Wanneer je belangstelling hebt om je bij een Bijbelstudiegroep aan te sluiten, kun je contact opnemen met het Huis van Groei.

Er zijn ook Bijbelstudiegroepjes voor jongeren en mensen met een beperking. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de Werkgroep Kerk Op Maat (KOM).

Data: Doorlopend

2018 11 13 l Afbeelding bij bijbelstudie in De Fontein

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact