Huis van Groei activiteiten

Op 4 februari ging de Kompassiedienst over Johannes 15. Het Nieuwe Testament gebruikt naast het beeld van de wijnstok en de wijnrank nog verschillende beelden voor de band tussen Christus en de gelovigen. Hans Burger zal tijdens deze verdiepingsavond deze beelden verder 'uitpakken' om ons te helpen de verbondenheid met Christus te ervaren.

Iedereen is van harte welkom!

2018 02 01 l Kompassie avond 2 Small

Datum: 13 februari |  19:45 uur inloop, 20:00 uur start in De Fontein

Willen jullie investeren in jullie relatie? Op 22 februari is er weer een 'Hart voor je relatie'- avond voor jou en je partner. Tijdens deze avond ga je o.a. aan de hand van concrete vragen samen in gesprek over waar het in jullie relatie echt om draait. Jullie zijn van harte welkom!

2018 02 07 l Flyer facebook en site Small

Datum: 22 februari | 19:30 uur in De Fontein

Een bruiloft, samenwonen... Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! In maart start er in Zwolle weer een Pre Marriagecourse. Hebben jullie al enige tijd een serieuze relatie of mogelijk al trouwplannen, dan is de Pre Marriagecourse een mooie manier om stil te staan bij de dingen die er toe doen in jullie relatie, zoals communicatie, (schoon)familie en omgaan met conflicten. Er zijn 2 versies van de PMC in Zwolle. De restaurantversie wordt 2 keer per seizoen georganiseerd en daarnaast is er nog een huiskamerversie. 

Data 2018: 9,16,23 maart en 6 en 13 april

De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan. De cursus biedt ook een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan je relatie. 

Data 2018/2019: Volgen nog

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Website door Inxpact