Huis van Groei activiteiten

Hoe geef je je geloof thuis, in je gezin, een plek? Kom naar de zomeravondwandeling voor opvoeders! José Korsaan houdt een korte lezing en geeft een aantal praktische vragen & prikkelende stellingen mee. Hier ga je tijdens een wandeling mee aan de slag. Neem dus je man, vrouw of een vriend of vriendin mee! Na de wandeling sluiten we af met een gezellig kampvuur :-).

Datum: 30 juni 2017 | 19:45u

De Marriage Course is een cursus van zeven avonden, ontwikkeld om ieder echtpaar (jong en oud) te helpen hun relatie te versterken. Om samen te werken aan een sterk en gezond huwelijk dat een leven lang mee kan. De cursus biedt ook een geweldige mogelijkheid om samen - op een leuke manier - meer tijd te besteden aan je relatie. 

Data 2017/2018: Maandag 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 11 december, 8 en 22 januari

Een bruiloft, samenwonen... Het zijn van die mijlpalen waar je als stel ontzettend naar uit kan zien! Eind oktober start er in Zwolle weer een Pre Marriagecourse. Hebben jullie al enige tijd een serieuze relatie of mogelijk al trouwplannen, dan is de Pre Marriagecourse een mooie manier om stil te staan bij de dingen die er toe doen in jullie relatie, zoals communicatie, (schoon)familie en omgaan met conflicten. 

Data 2017: Data: 3, 10, 17, 24 november en 1 december

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Website door Inxpact