In verband met de coronamaatregelen gelden er afwijkende tijden en regelingen rond onze erediensten. We verwijzen u voor informatie daarover naar de nieuwsberichten op deze website. 

Elke zondag en op andere bijzondere dagen worden er in De Fontein samenkomsten gehouden, 's ochtends om 9.00 en 11.00 uur en 's middags om 16.30 uur. Behalve in de zomerperiode wordt er soms ook op een zon- of feestdag een enkele ochtenddienst gehouden. Op deze dagen met een enkele ochtenddienst (dus niet op de zondagen in de zomerperiode!) vangt de dienst aan om 10.00 uur. hH

Heilig Avondmaal

Het Heilig Avondmaal wordt in de regel gevierd op de tweede zondag van de maanden januari, maart, juni, september en november. We vieren het avondmaal afwisselend met een gaande viering of in een kring.

Welkom

Je bent altijd welkom om een kerkdienst te bezoeken. Voor elke dienst staan er in de hal van De Fontein mensen die je welkom heten en je wegwijs willen maken. Informatie over de diensten vind je in de agenda op deze website.

Opvang, bijbelklas en ontdekkers

Voor de kinderen is er regelmatig club en opvang tijdens de diensten.

Tijdens de ochtenddiensten is er opvang voor:
Druppies (0 - 3 jaar)
Spetters (3 - 4,5 jaar)
Kikkers (4,5 - 6 jaar). Zij beginnen in de grote kerkzaal en gaan halverwege de dienst naar hun eigen ruimte.

Tijdens de meeste ochtenddiensten, met uitzondering van de schoolvakanties:
Bijbelklas 1 (groep 3)
Bijbelklas 2 (groep 4)

De Bijbelklas zit tijdens de dienst in de grote kerkzaal. Tijdens de uitleg van de dominee krijgen ze een uitleg op hun eigen niveau. Ze gaan vóór de uitleg naar hun eigen ruimte, en komen daarna weer terug. 

Elke eerste zondagmiddag van de maand is er een speciale club voor kinderen van groep 5-8: De Ontdekkers. Deze wordt gehouden in de soosruimte van De Fontein van 16:15 tot 17:45 uur.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact