Vanaf dinsdag 22 maart opent De Fontein in Stadshagen (Sterrenkroos 56) wekelijks op dinsdag van 10:00 – 14:00 uur haar deuren voor alle Oekraïense vluchtelingen en hun gastgezinnen. Er is koffie, er zijn broodjes en er is een kinderprogramma, georganiseerd door studenten van Landstede. Ook zijn er vrijwilligers aanwezig voor een gesprek of een wandeling.
 
Wilt u komen, meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier. Een lekkere lunch en vrijwilligers staan dan voor u klaar!

Bij vragen of aanmelden als vrijwilliger kunt u mailen naar: werkgroepoekraine@defonteinzwolle.nl

 

Mensen ontmoeten, afleiding, een praatje, creatief bezig zijn, een spelletje doen, een krant of tijdschrift lezen. Dat kan wekelijks in De Fontein.

Hou je van sporten? Kom dan op woensdagavond met ons mee sporten!

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Marriage Course 2022

Hebben jullie het ook zo gemist om lekker uit eten te gaan? Zorgde de afgelopen jaren met thuiswerken ook voor extra stress in jullie relatie? Heb je zin om er even samen tussenuit te gaan als stel?

Gebedspunten Ranglijst Christenvervolging

De kinderkleding- en speelgoedbeurs organiseren we al jaren elk voorjaar en najaar in De Fontein, Sterrenkroos 56 (Stadshagen, Zwolle), maar door de maatregelen rondom het coronavirus is de beurs helaas al een aantal keren niet door gegaan. Op dit moment zijn we druk bezig weer een beurs te organiseren op zaterdag 29 oktober 2022, van 9.30 - 11.00 uur.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact