Jeugd heeft een centrale plek in de Fontein. Er zijn veel jongeren en kinderen in de Fontein. Dat is niet de enige reden waarom ze een centrale plek in de Fontein hebben. We hebben het zo verwoord: De Fontein is een gemeente waarin het geloof wordt beleefd, het leven wordt gedeeld en de inzet van zowel jongeren als ouderen vanzelfsprekend wordt gevonden. We willen in de Fontein door het jeugdwerk de jongeren dus meenemen in het geloof en ze inzetten in het het gemeenteleven. Daarom hebben we een programma voor verschillende leeftijden. Dat ziet er op dit moment zo uit:

jeugdwerk in de Fontein 1.4

De Jeugdraad is de centrale plek waar het jeugdwerk in de Fontein wordt georganiseerd. Neem gerust contact op voor vragen door te mailen aan Gerjon, hij doet alles binnen de jeugdraad met contact en tekst. Oftewel, hij is onze (meestal digitale) Pen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jan-Willem van Daalen is jeugdoudste en je kunt hem bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chiel Vleesenbeek is jeugdpredikant en je kunt hem bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app via 06 36315925