Open Doors doet al dertig jaar onderzoek naar de vervolging van christenen. De Ranglijst Christenvervolging laat zien in welke vijftig landen christenen het zwaarst worden vervolgd.

Ranglijst Christenvervolging

De Ranglijst Christenvervolging is een uitgelezen kans om de situatie van christenen wereldwijd ook in (seculiere) media en de politiek onder de aandacht te brengen. Bid dat de situatie van de vervolgde kerk wereldwijd meer aandacht krijgt.

https://www.opendoors.nl/christenvervolging/ranglijst/

Schrijfacties

Weet je dat een kaart of een brief een broer of zus die wordt vervolgd een enorme uitwerking heeft. Een grotere bemoediging kan je bijna niet geven. Zelfs als een brief/kaart niet of niet direct aankomt mis het zijn uitwerking niet. Dit is wat ik regelmatig hoor van de medewerkers van Open Doors die directe contacten hebben met deze broers en zussen.

Zie de link met informatie hoe je dit kan doen. https://www.opendoors.nl/doe-mee/kom-in-actie/schrijfacties/

Actueel

Actuele gebedspunten over de vervolgde kerk vind je hier.

Eén keer in de twee maanden biedt Open Doors een kerkenpakket aan.
Meer informatie hierover is hier te vinden.

Kindermateriaal Geheime vrienden

Ga naar www.opendoors.nl/geheimevrienden  voor meer informatie en om het pakket te bestellen. Meer dan 10 stuks? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Centraal-Azië

Met “Shockwave” brengen we een golf van gebed op gang die een zegen wordt voor vervolgde christenen! We nodigen jou uit om samen als jeugdgroep of huiskring te bidden voor vervolgde christenen in Centraal-Azië. Ook jij kunt deel uitmaken van Shockwave – samen maken we de gebedsgolf groot!

Via de link kan materiaal over shockwave worden opgevraagd: https://www.opendoors.nl/over-open-doors/open-doors-voor/jongeren/shockwave/