Ieder half jaar organiseert De Fontein een Kinderkleding- en speelgoedbeurs. De beurs is al jaren een groot succes met hulp van vele vrijwilligers.

Kopen

Je kunt ieder voor- en najaar in De Fontein terecht voor leuke en goedkope tweedehands kinderkleding en speelgoed. De locatie van de beurs is Sterrenkroos 56 - Stadshagen, Zwolle.

Inleveren

Ook is het mogelijk om kinderkleding en speelgoed in te brengen om zelf te verkopen. Meer informatie over hoe dit in z'n werk gaat vind je op de website http://kledingbeurs.defonteinzwolle.nl  Van de opbrengst is 75% voor jezelf en gaat 25% naar het goede doel, die ieder half jaar door de organisatie van de beurs wordt bepaald.

Inname en doorverkoop van mooie tweedehands baby-, kinder- en tienerkleding, waarmee diverse goede doelen een steuntje in de rug krijgen. Verschillende doelen zijn al blij gemaakt met een mooi bedrag.

Like onze Facebookpagina, zodat we je op de hoogte kunnen houden.
Wil je zelf kleding verkopen? Neem eens een kijkje op onze website.

In de afgelopen weken hebben we bericht over de voorjaarseditie van de kinderkleding - en speelgoedbeurs. Helaas gaat deze beurs niet door i.v.m. de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Zodra de omstandigheden het weer toelaten om de beurs te organiseren, laten wij het weten.

Tot ziens!

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact