Judas…wie was hij eigenlijk? Een groep toneelspelers uit Stadshagen, nemen je mee op zoek naar mogelijke antwoorden. De avond begint om 19.30 uur, de deur van de zaal gaat open om 19.15 uur. De toegang is vrij, maar omdat er veel onkosten gemaakt worden wordt er een deurcollecte gehouden die van harte aanbevolen wordt.

poster judas

Zaterdag 4 april 2020 is er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs in Stadshagen. Van 09.30 - 11.00 uur kunt u voor goede 2e hands kinderkleding en speelgoed terecht in De Fontein, Sterrenkroos 56 in Zwolle.

U kunt zelf ook kinderkleding en/of speelgoed inleveren. 75% van de opbrengst is dan voor uzelf, 25% gaat naar goede doelen.

Voor deze beurs zijn de goede doelen:

Wilt u zelf spullen inbrengen of meer informatie over de beurs kijk dan op http://kledingbeurs.defonteinzwolle.nl.

U bent van harte welkom!

beurs

Zondag 1 maart is er weer een kerkdienst ‘Samen Kleurrijk’ in De Fontein. De dienst begint om 11:00 uur. Simon van der Lugt zal de dienst leiden en het thema van de dienst is de ander dienen.

De Samen Kleurrijke dienst is speciaal voor mensen voor wie de ‘gewone’ diensten vaak te moeilijk of te lang zijn. De dienst heeft een vaste structuur met terugkerende onderdelen. Het zal maximaal een uur duren. Er is een korte preek met een duidelijke en concrete boodschap. Het taalgebruik is aangepast en er wordt gebruik gemaakt van visuele ondersteuning door uitbeelding en pictogrammen. Daarbij worden aansprekende liederen gezocht.

Voorafgaand aan de Kleurrijke dienst kunnen er gebedskaartjes worden ingevuld. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen wat te drinken. Je kunt bij de tafel in de hal een formulier invullen, om te vertellen wat je van de dienst vond. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie kun je mailen naar: samenkleurrijk@defonteinzwolle>

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact