Bid van 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in De Fontein

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben.

Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broers en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?

Op de avond van van 21 op 22 juni willen wij ook in De Fontein voor hen bidden. De Nacht begint om 22.00 u en duurt tot 1.00 u. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor vervolgde christenen.

Voor vragen kun je terecht bij: Hans Buurman, 06-28123250 of Fokke Pathuis, 038 - 4200872.
Meer informatie over deze landelijke gebedsnacht: www.opendoors.nl/nacht

Zondag 7 juli is er weer een kerkdienst ‘Samen Kleurrijk’ in De Fontein. De dienst begint om 11:00 uur. Chiel Vleesenbeek zal de dienst leiden en het thema van de dienst is genieten.

De Samen Kleurrijke dienst is speciaal voor mensen voor wie de ‘gewone’ diensten vaak te moeilijk of te lang zijn. De dienst heeft een vaste structuur met terugkerende onderdelen. Het zal maximaal een uur duren. Er is een korte preek met een duidelijke en concrete boodschap. Het taalgebruik is aangepast en er wordt gebruik gemaakt van visuele ondersteuning door uitbeelding en pictogrammen. Daarbij worden aansprekende liederen gezocht.

Voorafgaand aan de Kleurrijke dienst kunnen er gebedskaartjes worden ingevuld. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen wat te drinken. Je kunt bij de tafel in de hal een formulier invullen, om te vertellen wat je van de dienst vond. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie: samenkleurrijk@defonteinzwolle

Preekblad zondag 2 juni (ochtenddienst)

Mijn naam is Philip Veldhuizen en per 1 januari ben ik pastoraal werker in de Fontein. De Raad van Oudsten heeft mij een aanstelling voor 2 dagen gegeven die ik op maandag en dinsdag wil invullen. Tot en met half februari geef ik op donderdagmiddag en op vrijdag les op het ROC Menso Alting. Na 21 jaar marketing en promotie bij het Nederlands Dagblad was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met het pastoraat en het lesgeven combineer ik twee leuke banen.

Vandaag, 8 november, lanceert het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) een vernieuwde versie van de populaire bijbelwebsite debijbel.nl. Grootste verandering: de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) zijn online zonder inlog voor iedereen te lezen.Visual debijbel.nl 1

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact