Zondag 12 april is het Pasen en vieren we de opstanding van onze Heer Jezus Christus!

De overwinning van het licht, de duisternis om ons heen heeft niet het laatste woord, Jezus overwon!
Graag willen we je uitnodigen om voorafgaand aan deze online Paasdienst als gezin in je eigen huiskamer een kaars neer te zetten. Zoek een mooie, prominente plek uit waar deze kaars de rest van de dag (veilig) kan branden. Leg een aansteker of lucifers alvast klaar, zodat je tijdens de kerkdienst niet hoeft te zoeken.
Vóór de lezing van het opstandingsevangelie zal in de kerk de nieuwe Paaskaars worden aangestoken. De voorganger zal dit moment aankondigen.
Laten we samen dit moment gebruiken om als gemeente of betrokken luisteraars het Paaslicht te ontsteken in onze eigen huiskamers.
Ieder op z’n eigen plek, onderling verbonden door onze Opgestane Heer. Jezus leeft!

Vanwege het coronavirus worden er geen reguliere kerkdiensten gehouden. De kerkdiensten zullen elke zondag live uitgezonden worden om 10:00 uur. Je kunt de dienst vinden op het youtube kanaal van de kerk. Via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCKnWoN2LA5bVoBTqfN9TVNQ


Op zondagmorgen vanaf ongeveer 9:50 uur zal de livestream te zien zijn. Vanaf 10:00 zullen we de dienst echt beginnen. Namens de commissie.

Hier kun je het KIK-werkblad voor de kinderen vinden!

 

We waren er zo goed als klaar voor - met een kleine twintig toneelliefhebbers, sommigen meer ervaren dan anderen, hadden we de teksten ingestudeerd. De liedjes tussen de teksten door, klonken inmiddels als muziek in de oren. De scènes liepen steeds beter in elkaar over. Kleding was geregeld op creatieve manieren: uit de kringloop, familie ingeschakeld, zelf genaaid of soms gehuurd, om er écht anders uit te zien!

In de afgelopen weken hebben we bericht over de voorjaarseditie van de kinderkleding - en speelgoedbeurs. Helaas gaat deze beurs niet door i.v.m. de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De volgende beurs zal weer in het najaar plaatsvinden op zaterdag 10 oktober 2020.

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact