Zondag 1 juli is er weer een kerkdienst ‘Samen Kleurrijk’ in De Fontein. De dienst begint om 11:00 uur. Durk de Boer zal de dienst leiden, met het thema: ‘Ik ga op reis en ik neem mee ….’.
Deze kerkdiensten worden speciaal voorbereid voor mensen voor wie de ‘gewone’ diensten vaak te moeilijk of te lang zijn. Elke dienst heeft een vaste structuur met terugkerende onderdelen. Het zal maximaal een uur duren. Er is een korte preek met een duidelijke en concrete boodschap. Het taalgebruik is aangepast en er wordt gebruik gemaakt van visuele ondersteuning door uitbeelding en pictogrammen. Daarbij worden aansprekende liederen gezocht. Voor de dienst kunnen er gebedskaartjes worden ingevuld. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen wat te drinken. Je kunt bij de tafel in de hal een formulier invullen, om te vertellen wat je van de dienst vond. Dat vinden we erg fijn. Welkom! Voor informatie: samenkleurrijk@defonteinzwolle>

Iedereen is van harte welkom op 20 juni om 20:00 uur in de Plantagekerk bij de Stand-up Theology tour met Tim Vreugdenhil! Tim Vreugdenhil is ondernemer en dominee met het talent om verhalen te vertellen. Verhalen die passen bij onze tijd en vanuit een spirituele dimensie. Want ieder mens heeft een kern, een ziel. En daar wil hij iets mee.
Via inspiratiesessies bij bedrijven, persoonlijke gesprekken en Stand-up Theology evenementen van zijn start-up CityKerk in Amsterdam. Op 5 juni komt het boek 'Stand-up Theology – Quickscan van de tijdgeest’ van Tim Vreugdenhil uit. Op 20 juni zal hij in Zwolle een Stand-up doen met als thema: 'Quickscan van de tijdgeest'. In de afgelopen twee jaar heeft Tim in Amsterdam tijdens Stand-up Theology evenementen hedendaags thema’s besproken als stress of #fomo in een theaterachtige setting. Deze bevindingen vormden de basis voor zijn boek. Hij vroeg zich af: wat zijn de thema’s die mensen nu bezig houden en wat kan je daar met aandacht voor de ziel over zeggen? Tim zal ter plaatse zijn (gesigneerde) boeken verkopen. Klik hier voor meer info en/of om je aan te melden.

Mijn naam is Philip Veldhuizen en per 1 januari ben ik pastoraal werker in de Fontein. De Raad van Oudsten heeft mij een aanstelling voor 2 dagen gegeven die ik op maandag en dinsdag wil invullen. Tot en met half februari geef ik op donderdagmiddag en op vrijdag les op het ROC Menso Alting. Na 21 jaar marketing en promotie bij het Nederlands Dagblad was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met het pastoraat en het lesgeven combineer ik twee leuke banen.

Vandaag, 8 november, lanceert het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) een vernieuwde versie van de populaire bijbelwebsite debijbel.nl. Grootste verandering: de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) zijn online zonder inlog voor iedereen te lezen.Visual debijbel.nl 1

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact