Welkom op een avond vol verrassing, bestemd voor Stadshagen en omstreken, jong en oud!

Kijk hier voor meer info en het reserveren van kaarten.

Rikko Voorberg (1980) is theoloog en richtte PopUpKerken op in Amsterdam en daarbuiten. Hij is dominee en activist. Op 20 november is hij in De Fontein. Tijdens deze verdiepingsavond neemt Rikko ons mee in de strijd van 'Gerechtigheid'. Wat raakt jou? Wat vervult je met woede over onrecht? Het wordt een interactieve avond waarin we met elkaar in gesprek gaan. Je/u bent van harte welkom! 19:30 uur inloop, 19:45 uur start programma. Meer info vind je hier.

Samen delen, samen danken! Welkom op deze interkerkelijke dankdagactiviteit voor kinderen. Kom je gevulde schoenendoos versieren en laat je verrassen door mimespeler Jaap Oudenampsen! Alle kinderen van ongeveer 4 t/m 12 jaar samen met vriendjes, buurtkinderen en ouders zijn van harte uitgenodigd op woensdag 7 November van 15.00 - 16.00 uur in de Fontein. Je mag een gevulde schoenendoos meenemen en/of kom kijken naar bijzondere kunst van spreken zonder woorden. Met een wit gezicht,

De cursus datums voor het nieuwe seizoen 2018/2019 van de Marriage Course zijn bekend. De cursus start op 3 oktober 2018 en eindigt op 23 januari 2019. Klik hier voor meer informatie.

Mijn naam is Philip Veldhuizen en per 1 januari ben ik pastoraal werker in de Fontein. De Raad van Oudsten heeft mij een aanstelling voor 2 dagen gegeven die ik op maandag en dinsdag wil invullen. Tot en met half februari geef ik op donderdagmiddag en op vrijdag les op het ROC Menso Alting. Na 21 jaar marketing en promotie bij het Nederlands Dagblad was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met het pastoraat en het lesgeven combineer ik twee leuke banen.

Vandaag, 8 november, lanceert het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) een vernieuwde versie van de populaire bijbelwebsite debijbel.nl. Grootste verandering: de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) zijn online zonder inlog voor iedereen te lezen.Visual debijbel.nl 1

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Privacy verklaring| Website door Inxpact