Samen Delen, Samen Danken. Maak een kind blij met een gevulde schoenendoos. Woensdag 1 November om 15.00 uur in De Fontein. Voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar met ouders, begeleiders. Vriendjes, buurtkinderen, iedereen is welkom! Heb je geen gevulde schoenendoos, ook dan ben je van harte welkom! Toegang is gratis, wel is er een vrijblijvende collecte bestemd voor transportkosten van de schoenendozen. Doe je mee?! Neem een lege schoenendoos en vul deze met

Zaterdag 7 oktober 2017 is er weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs in Stadshagen. Van 09.30 - 11.00 uur kunt u voor goede 2e hands kinderkleding en speelgoed terecht in De Fontein, Sterrenkroos 56 in Zwolle. U kunt zelf ook kinderkleding en/of speelgoed inleveren. 75% van de opbrengst is dan voor uzelf, 25% gaat naar een goed doel. Voor de komende najaarsbeurs is het goede doel: stichting Make a Memory.

Wilt u zelf spullen inbrengen of meer informatie over de beurs kijk dan op http://kledingbeurs.defonteinzwolle.nl . U bent van harte welkom!

 

Woensdag 4 oktober van 9.30-11.30 uur ben je van harte welkom om te Kletsen & Delen. Het is Week van de Opvoeding waar we bij aan willen sluiten met een gezellige en zinvolle ochtend. Aan de hand van een aantal prikkelende stellingen hebben we het over geloofsopvoeding en delen we onze ervaringen en inspireren we elkaar. Je bent van harte welkom om 9.30 uur in De Fontein.
Neem gerust je kind(eren) mee, er is speelgoed & knutselmateriaal.
Elisabeth van Munster, Janette Zomer, Durk & Alma de Boer, Petra Cataneanu
mailadres: geloofsopvoeding@defonteinzwolle.nl 

De Fontein is op zoek naar versterking van ons professionele team. Wanneer dit team compleet is bestaat het uit twee predikanten, een kerkelijk opbouwwerker en een pastoraal werker. We hebben op dit moment twee vacatures: Voor een jeugdpredikant (0,8-1,0 FTE) en voor een pastoraal werker (0,5 FTE).

Op de pagina 'vacatures' vindt je meer informatie over deze vacatures.

Vandaag, 8 november, lanceert het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) een vernieuwde versie van de populaire bijbelwebsite debijbel.nl. Grootste verandering: de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) zijn online zonder inlog voor iedereen te lezen.Visual debijbel.nl 1

GKV Zwolle-West is onderdeel van het landelijke GKV kerkverband. | Website door Inxpact