Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Hoe werkt de Alpha-cursus?

In tien online, interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna bekijk je een aflevering van de Alpha Film Series. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover je gaat doorpraten in kleine gespreksgroepen. 

Voor wie is de Alpha-cursus?

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van hen die Alpha gevolgd hebben op www.alpha-cursus.nl of op onze Facebook pagina/Instagram account: Alpha Stadshagen. Daarnaast kun je ons ook vinden op Twitter: @Astadshagen.